Perincian Kart


KeteranganAmaun
Penghantaran (sila pilih destinasi)


Pelanggan Brunei, Singapura & Thailand,
kami alukan mengambil pakej di negeri M'sia
yang bersempadan. 1-3 hari bekerja terima.

GST 6% diserapkan dalam harga.
TOTAL:

Sila buat pilihan checkout anda.
Data persendirian tidak diperlukan. Mudah membuat pesanan.

Hantar Pesanan Anda

Perincian anda disini tidak akan dipamerkan.

Ketika ini pesanan dropship.
Sila masukkan perincian PENERIMA pakej disini.
Masukkan perincian anda sebagai AGEN diruang disediakan.
Terima kasih.

Ruang dibawah untuk maklumat AGEN sahaja.
Sila masukkan mesej anda disini.
Sesalinan pesanan telah dihantar ke alamat emel anda. Sila semak inbox anda. Terima Kasih.
desain terbaru tudung instant aidiladha hari raya haji 2015 borong facebook

Paten dan Trademark

Artie Natasha dan Artie telah dipatenkan di Perbadanan Harta Intelek Malaysia dibawah Akta Trade Marks 1976 dan Trade Marks Regulations 1997 untuk produk/barangan berbentuk berikut:-

Headgear and Clothing, all included in Class 25.

No. Sijil Pendaftaran: 2013003882 dan 2012018531

Bagi setiap produk & perkhidmatan disediakan dibawah jenama disebutkan adalah hak cipta terpelihara. Ini merangkumi segala bentuk bahan/hasil keluaran yang disediakan oleh pemilik jenama tersebut bagi tujuan informasi, pengiklanan, rujukan, jualan & dalam apa jua bentuk bahan siar adalah dikawal.

Sebarang penggunaan mana-mana bentuk bahan yang berkaitan dengan jenama disebutkan haruslah memperoleh kebenaran secara bertulis atau lisan dari pemilik yang didaftarkan. Tindakan berbentuk undang-undang & penurunan laman web (secara on-line) akan dikenakan terhadap segala perbuatan yang melanggar hak cipta terpelihara tersebut.


Kenapa produk Dipatenkan?


Tujuan produk kami dipatenkan bagi memastikan setiap pengguna jenama Artie Natasha memperoleh produk yang dijamin kualiti, bermutu & asli (original). Secara amnya, sesebuah produk untuk memperoleh kelulusan penjenamaan, haruslah melalui berbagai ujian serta siasatan bagi memastikan sesuatu jenama itu bersesuaian & mencapai tahap kualiti kepada pengguna.

Sebagai pengendali jenama disebutkan, Artie Fesyen Texstile sebagai pemilik jenama Artie Natasha berazam untuk terus memberikan produk atau perkhidmatan yang terbaik, off-line mahupun on-line. Ini memandangkan wujudnya pihak tidak bertanggungjawab yang boleh memanipulasikan/menipu pengguna dengan menggunakan sesuatu jenama bagi kepentingan sendiri.

Tudung Artie Natasha On-Line


Sehingga Disember 2013, produk jenama tudung Natasha & tudung Natasha E&Z, tudung Artie Natasha & Tudung Artie hanya boleh diperoleh di laman web http://www.artienatasha.com & http://tudung.artienatasha.com. Bagi koleksi tudung Natasha, yang dikeluarkan sejak tahun 2007, & tudung Natasha E&Z boleh diperoleh di butik kami. Segala maklumat berkenaan butik kami boleh diperoeh di ruangan berikut http://tudung.artienatasha.com/p/organisasi-dan-fasiliti.html

Bagi pengguna/peminat tudung Natasha & tudung Natasha E&Z, kini secara berperingkat label baru digunakan dengan jenama Artie Natasha atau Tudung Artie, mengikut rekaan, koleksi & kain tudung diguna pakai untuk sesebuah rekaan tudung. Ia bagi mengelakkan sebarang kekeliruan yang bakal timbul sama ada direka oleh pihak tidak bertanggungjawab mahupun ianya di eksploitasikan oleh pihak ke-tiga.

Pihak kami tidak pernah membina/melantik mana-mana laman web sebagai wakil jualan borong mahupun jualan secara runcit selain dari http://www.artienatasha.com atau http://tudung.artienatasha.com bagi jenama disebutkan. Pihak kami juga tidak pernah mengiklan di mana-mana laman web dengan pautan selain dari pautan ke laman http://www.artienatasha.com atau http://tudung.artienatasha.com bagi jenama disebutkan..

Bagi pengguna yang berurusan di laman selain dari laman http://www.artienatasha.com atau http://tudung.artienatasha.com pihak pemilik jenama tidak bertanggungjawab keatas produk/bahan rujukan yang diberikan dan ditanggung oleh laman ia diperoleh sepenuhnya, walaupun menggunakan jenama Natasha, Natasha E&Z, Artie Natasha & Tudung Artie.

Tudung Artie Natasha Off-Line


Produk kami secara fizikal boleh diperoleh di butik kami seperti tertera di laman http://tudung.artienatasha.com/p/hubungi-kami_29.html, khusus bagi Semenanjng Malaysia, Sabah, Sarawak, negara jiran seperti Brunei, Singapura & Thailand.

Namun begitu, kami tidak pernah menutup ruang bagi peniaga untuk menjual produk kami & kami sentiasa membuka pintu bagi menjalinkan kerjasama secara perniagaan strategik. Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut.

Ini bagi memastikan kesemua rakan niaga strategik kami memperoleh hasil yang maksimum serta dibekalkan dengan produk/koleksi tudung yang dijamin. Ia terbukti dengan rangkaian rakan niaga strategik yang berdaftar dengan kami di Kuala Lumpur, Perak, Terengganu, Penang, Kedah, Johor, Perlis & sebagainya, yang masih utuh menjalankan perniagaan mereka sehingga ke hari ini.